tiistai 21. huhtikuuta 2015

Viikonloppu

Mulla ei ole aikoihin ollut viikonloppu näin täyteen buukattu!
 Viikon loppurutistus oli kummitätini ja hänen miehensä 130- vuotis juhlat Suomenlinnassa sekä sunnuntainen alkoholin haku reissu Viroon. 

Lauantai aamu alkoi salitreenillä ja pika tallilla, sillä lähtö Suomenlinnaan oli klo 14.00.
Sali oli aivan super pumppasin jalkoja oikein kunnolla ja ilokseni huomasin jotain kehitystä tapahtuneen sillä sain nostettua painoja niin takakyykyissä, prässissä ja takareisissäkin!
Prässissä meni vanha ennätys rikki 4x10x140kg! ja takakyykyissä 4x8x60kg! Olin kyllä tyytyväinen sillä jaloissa tuntui pientä poltetta ja tärinää vielä tallillakin. 

Viime kevään maastoilta
Talli oli todella pikainen, ratsastin vain puolisen tuntia ilman satulaa.
Nipsu oli siitä huolimatta aivan super, vaikka hän oli kyllä sitä mieltä että kovempaakin oltaisi voitu mennä. 


Juhliin päätin laittaa päälleni punaisen olkaimettoman mekon, joka muuten sopi loistavasti mun punaisiin hiuksiin! Jaloissa mustat kiilakorkokenkänilkkurit joissa n. 15-20 cm korko.
Mun lemppari nilkkurit!


15cm kiilakorkokengissä oli aika mielenkiintoista kävellä Suomenlinnan saaren mukulakivi kaduilla... Pysyin kuitenkin pystyssä, mutta nilkat oli kyllä kovilla.

Sunnuntaina oli edessä siis Viron reissu. Laivalla seilailtiin se 2,5h per suunta ja maissa se pari tuntia eli ihan perus alkoholin haku reissu... 
Itsehän ei mitään pitänyt ostaa mutta niin sitä vaan tarttui mukaan 1laatikko kaljaa ja 1 siideriä.. noh eipä tarvii koko kesässä ostaa yhtää sidukkaa! 

Sex on the beach

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti