torstai 16. huhtikuuta 2015

Koulutuspäivät

Pääsinpä viimeinkin koneen eteen kirjottamaan. Tää viikko on ollu aikamoista menoa, eikä viikonloppuna näy juurikaan helpotusta... Yhdet 130-vuotis juhlat ja laivareissu ja tallillekin pitäisi ehtiä, no eipähän tarvii miettiä mitä tekee! Huomenna saa hiuksetkin vähän uutta väriä. 

Viikko alkoi siis talleilulla, meinasin ottaa Nipsun kanssa rennon alun viikkoon, mutta toisin kävi. Tallinomistaja tuli talliin ja ehdotti irtohypytystä ja niinhän siinä kävi että Nipsu pääsi hyppelemään, ja kyllä se tykkäs! 
Kattokaa nyt noita takajalkoja!! no tyylisnä kullakin...

Nipsu meni kuin juna esteille eikä sitä tarvinnut juurikaan ajaa kujaan, yleensä nimittäin saan ajaa sitä kujaan ensimmäiset 20min... ja kyllä siitä näki että Nipsu nautti siitä ihan täysillä! 

80cm


innostuin vähän kuvanmuokkausohjelman kanssa... 

90 cm, pienellä treenillä menee kesällä se 100cm!

Keskiviikko ja torstai menikin mukavasti työkavereitten kanssa JLY:n (Jätelaitosyhdistys ry) Taloushallinnon ja -neuvonnan koulutuspäivillä Lahdessa. Koulutus oli oikein antoisa etenkin tämä viimeinen päivä oli todella mielenkiintoinen, käsiteltäviä asioita mm. perintää, ulosottoa ja vuosilomalain muutoksia. 





Koulutus järjestettiin siis Lahdessa koulutuskeskus Fellmanniassa, paikka oli hieno, auditorio, jossa koulutus järjestettiin oli valtava! kuvasta näkyy koko huonosti, olin vähän huonossa kulmassa. 


Käytiin tutustumassa myös Päijät-Hämeen jätekeskukseen Kujalaan. Todella iso paikka ja jätteenkäsittely oli järjestetty hienosti, mutta omasta mielestäni ensivaikutelma oli hieman ahdas ja epäsiisti. Kuvissa näkyy Pilleri, joka ottaa vastaan ihmisten itse jäteasemalle tuomaa jätettä, esim henkilöauto-, peräkärry- tai pakettiautokuormat.


Näissä kuvissa näkyy energiajätteenmurkaushalli "Murre" paikan koosta ei oikein saa käsitystä näiden kuvien kautta sillä meidän kierros pidettiin bussilla, kiersimme siis bussilla ympäri Kujalaa, enkä päässyt ottamaan kunnon kuvia. 

Kun ajoimme bussilla Murren ohi, lensi sen sisältä ainakin sata (100) lokkia! Jäteasemalla oli lokkeja kyllä aivan käsittämätön määrä!

pitihän sitä nyt yksi tällainenkin kuva ottaa, missä näkyy ainakin nimilappu..

Ihana näky rankan koulutuspäivän jälkeen! Tyyny!!
Kun oltiin saatu päivä pakettiin, mentiin kolmen ruokalajin illalliselle Fellmannin ravintolaan. Ruoka oli ihanaa, viini maistuvaa ja seura loistavaa! 

Oikein loistava alkuviikko takana ja toivottavasti yhtä loistava loppuviikko tulossa!

Loistavaa loppuviikkoa kaikille!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti