perjantai 3. huhtikuuta 2015

Tuli siivous päätökseen..!

Siivouspäivä.
Jos mä jotain vihaan niin se on siivoaminen, siitä tulee jotenkin siedettävää kun kuuntelee hyvää musiikki.
Oma valintani oli tällä kertaa Kaija Koo.


Siinä pöluhuiskaa heiluttaessa ja Kaija Koo:ta kuunnellessa oli aikaa suunnitella ja haaveilla remontista. (Tämän takia siivouspäivä venyi kaksi päiväiseksi). Tällä hetkellä lattia on kamala punaruskea, haaveissani se on kuitenkin vaalean harmaa. Seinät saisi uutta maalia ja tapettia.


Mopin kanssa tanssiessani ja sen vartta aika ajoin mikrofonina käyttäen, kiitin suurempia voimia ettei minulla ole seinänaapureita ja ikkunat eivät näytä tielle päin.
Ei nimittäin ole mikään imarteleva näky kun lievästi ylipainoinen nuori nainen tanssii mopin kanssa minisortseissa ja flanellipaidassa (kyllä, luit oikein!). 
Pidän toki itsestäni juuri tällaisena, toki pari kiloa olisi aina kiva saada pois, mutta noin yleisellä tasolla olen tyytyväinen ulkonäkööni. 


Kaiken sen tavaramäärän alta löysin mummoni vanhan lipaston, ihana ruskea tilaihme. Hieman suuri, minkä vuoksi se koristaa tällä hetkellä vierahuonetta. Suuremmat pölyt pois ja Tuplis siihen päälle ja äitini ostama pääsiäis mehikasvi, sekä vanhoja lastenkirjoja. Lähes täydellistä!


Löysin Glorian kodin instagram tililtä kivan vinkin, jos keittiössä tuoksahtaa muukin kuin pulla;  kiehauta kattilassa vettä, ruokasoodaa ja kanelia. Kokeilin ja keittiössä tuoksuu ihana kaneli.
Itse lisäsin vielä hieman vaniljaa jonka jälkeen tuoksu oli todella ihana! 


Kuin sain siivouksen päätökseen, oli aikaa tehdä ostamistani tulppaaneista ja veljeni hakemista koivun- ja pajunoksista kauniit asetelmat sivu- ja ruokapöydälle. Tulevan pääsiäisen kunniaksi tietysti tiput löysivät tiensä pois laatikon pohjalta ja tulppaanien sekaan.


Silloin harvoin kun siivoan teen sen kunnolla ja perusteellisesti. Lopputulos on aina mukava nähdä ja voin rehellisesti olla itsestäni ylpeä, kun sain tämän urakan päätökseen, eihän siihen mennyt kuin kaksi päivää..!

Kaija Koon (vanhaa suolaa) sanoin:
 Tuli siivous päätökseen, helpommin hengittää voin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti