torstai 9. huhtikuuta 2015

Unelmista totta

Pääsiäinen oli ja meni suhteellisen rauhallisissa tunnelmissa. Sisko oli käymässä ja sehän tiesi talleilua ja saunailtoja.

Tallilla on kenttä ollut todella märkä ja ollaan nyt jo 2 viikon valmennukset jouduttu perumaan.. Kurjaa koska me Nipsun kanssa todella tarvittais uusi valmentaja, edellisen (joka oli meille todella sopiva) loukkaannuttua ratsastus onnettomuudessa..
Joten pääsiäinen meni hyvin pitkälle vaan juoksuttaessa ja maastoillessa. Nipsun kanssa tehtiin pari kappaletta semmosia kevyitä 2 tunnin maastolenkkejä.


pahoittelut kuvien laadusta, kännykkäkuvia..


Hieman pääsiäisen jälkeen sain, loistavia uutisia!! Kauan suunnittelemani projekti(t) on toteutumassa, enkä oikein tiedä kuinka päin sitä olisi..
En uskalla vielä näistä paljastaa mitään ennen kuin kaikki on varmaa.

Irmeli-ilkeä

Kun kuulin uutisista isältäni (joka siis mukana projekteissa) ja olin ensi shokista selvinnyt aloin miettimään, että jos kaikki menee suunnitellusti niin mitäs sen jälkeen? Tähän astisen pienen elämäni aikana ole haaveillut vain kahdesta asiasta ja sitten kun ne on saavutettu... mitäs sitten? Tuleeko tilalle uusia unelmia vai jääkö jäljelle vain tyhjä tai seesteinen olo?
Ja mitä on arki ilman niitä pieniä unelmia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti