keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Aprillipäivä

Aprillipäivä...
 tänään pääsin vähällä. Kukaan ei jekuttanut tai ei ainakaan myöntänyt sitä, enkä itsekään ollut mitenkään erityisen jekkuilu tuulella joten päätin viettää ihan normi päivän. 


Tallin tämän vuotinen kalenteri on aivan mahtava! 
Tässä kuvassa kiteytyy kyllä hyvin Nipsun ja minun suhde, 6 vuoden yhteisen taipaleen jälkeen sitä on jo oppinut tuntemaan hevosen ja sen joskus hieman omalaatuisen huumorintajunkin.


Pullapoika valmiina maastoiluun. Tänään oli pakko pitää maastopäivä, ettei surullisen kuuluisan perjantain tapahtumat pinty humman päähän. Perjantaista kerron tarkemmin myöhemmin. 


Hieman huono kuva, pahoittelut siitä, tässä siis on nipsun suunpieli joka on meillä iänikuinen ongelma, se nimittäin on taas rikki! Ei tällä kertaa pahasti, se on ollut jo pitkän aikaa tosi hyvä ja pysynyt ehjänä, mutta kas kummaa taas saa varoa. Tämäkin siis viimeperjantaista saldoa. No bebanthenea suunpieleen ja sinkki kuuri niin eiköhän se sillä parane.

Ei tarvitse ihmetellä miksi Nipsua ärsyttää.. Kyllä sitä itse kutakin ottaisi päähän jos joutuisi päivät pitkät kuravellissä seisomaan.. ja tämä tarha siis kuuluu vielä niihin hyväkuntoisiin.


Illalla vielä lyhyen ja ytimekkään maastoretken jälkeen kasasin jumppakassin ja lähdin työkaverin kanssa nyrkkeilemään. 
Se on sellainen laji, joka on kyllä kuin minulle tehty! 
Siinä pääsee kunnolla purkamaan stressin kunnon hikoilun ja hakkaamisen merkeissä. Tänään oli hyvin tekniikka painotteinen treeni, ihan hyvä sillä yleensä keskityn vaan siihen kaverin mättämiseen.. Sain treenistä ihan erilailla tehoja irti ja se kyllä tuntuu huomenna. Vetäjä oli oikein näppärällä tuulella ja tunnin lopuksi totesi: "nyt täytyy myöntää että kyllä mä vähän teitä jekutin, noi viimeiset kolme pateria kesti minuutin."
Teimme siis HIIT-treeniä ja viimeisten kolmen paterin kesto oli merkattu 45s työ, 15s lepo. 
Eipä tuo ketään tuntunut haittaavan..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti