perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu

 Hyvää Vappua!

Tämän vuoden vapun vietin vähän rauhallisemmissa merkeissä. Vappuaatto meni kaverin kanssa lenkkeillessä.. eksyin taas sinne metsään! Meidän max. 1h lenkki venyi melkein 2h mittaiseksi. (Tuo "taas" viittaa siihen kun olin nipsun kanssa maastossa tällä viikolla ja eksyttiin nipsun kanssa metsään..) Loppuilta menikin sitten mukavasti tuttava perheen luona istuskellessa Skumppaa nauttien. 



Tänään käytiin tallilla ottamassa heppojen kanssa vappukuvia, Nipsulla oli mallina toimimisen lisäksi suhteellisen kevyt päivä, hetken menin ilman satulaa ja lopuksi irtojuoksutin hetken.



Vähän nyt piristystä näihin kuviin! Näytän sulle kieltä!

mun suosikki kuva!



Nipsu innostui ilveilemään myös askolle, joka oli seuraavana kuvaus vuorossa.

Tallikoira Nelli


Nelli ja Ascot "asko"


kaverukset Karkki ja Peukku


Karkki ja Peukku pisti meille pystyyn pienimuotoisen show:n, meidän tammavanhus Karkki innostui oikein kunnolla kentällä ja pukitteli ja riehui kuin varsa. Ja Nelli yritti tasapainoilla siellä seassa.


Olen jo pari päivää suunnitellut siirtäväni tomaatintaimet isompiin purkkeihin ja tänään sain sen lopulta aikaiseksi. Löysin Navetasta vanhan pöydän, joka sai tänään toimittaa työpöydän virkaa ja sain kuin sainkin ne taimet siirrettyä. Enää on muutama paprikantaimi jäljellä. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti