lauantai 16. toukokuuta 2015

Helatorstain hyppelyitä ja yhdet juhlat.

Helatorstai oli meidän tallilla kisapäivä. Nelli oli tosiaan ilmoittanut itsensä ja Nipsun estekisoihin 80cm luokkaan. Kisat järjestettiin Siuntiossa Kynnarin tallilla ja lähtö kotoa oli aamulla klo 9.



Ite olin aamulla jo ennen klo 8 tallilla putsailemassa Nipsun varusteita, kun edellisenä iltana hieman laiskotti enkä sitten jaksanut raahautua tallille.
Nipsu oli pitänyt itsensä yllättävän siistinä eikä siinä ollut sen ihmeempää puunaamista ja harjaamista. Jalat oli kyllä pakko pestä että saatiin ne valkoiset sukat näkyviin ja häntä siistiä.

Nipsun kanssa on ihana lähteä kisoihin tai ihan minne vaan, kun se on niin uskomattoman fiksu!
Koppiin tulee mun perässä kuin varjo, samoin pois ja kisapaikalla seistä möllöttää paikallaan kiltisti ja odottaa että saadaan kamat päälle. Ei huutele, pyöri, hypi tai mitään muitakaan älyttömyyksiä. Seurailee vaan sivusta kun muut pöllöilee.





Lämmittelyssä Nipsu päätti okserilla aloittaa saman sikailun kuin kotona ja kielsi sen useamman kerran. Heti kun saatiin laukkaan vähän enempi tempoa ja vetoa esteelle niin kyllä se sen sitten hyppäsi ihan hienostikin itseasiassa.


Itse kisatilanteesta Nipsu nauttii. Taitaa vähän jopa tykätä esiintymisestä...
Nipsu hyppäsi radan erittäin hyvin ja Nellikin sanoi, että Nipsu kuunteli apuja hyvin ja siltä se meno kyllä näyttikin.



Suhteutetulla välillä vaan pääsi laukka vähän pitkäksi ja Nipsu pääsi turhan lähellä estettä ja veti puomin takajalkojen kanssa alas. Se oli tosi harmillinen pudotus sillä Nipsu oli Nellin mukaan tuntunut tosi hyvältä ratsastaa ja sen olisi kuulemma saanut käännettyä tiukastikin esteille uusintakierroksella, sillä olisi taas voittanut ajassa paljon sekunteja.
Noh... ensi kerralla paremmin sitten.

kuva Minna S.


Perjantaina juhlittiin sitten siskon 23 vuotis synttäreitä, pienellä mutta sitäkin paremmalla porukalla!
En ole aikoihin nauranut niin paljon mitä perjantaina... vatsalihakset on vieläkin kipeinä!



Hieman vihreää boolia, singstaria *piti vaan huvinvuoksi vähän lauleskella, mutta siitä syntyikin räppi battle... ei ollut muuten mitään kovin kaunista kuunneltavaa* mutta sitäkin hauskempaa! ja tottakai koska Disney- hullu kaveriporukka ollaan niin pelattiin vähän Disney Trivialia. Synttärisankarihan pelin vei ihan 6-0...

Koska juhlat pidettiin minun luona päätin ostaa kämpän kaunistukseksi Hortensian. Olen jo pitkään haaveillut Hortenssiasta ja nyt sen sain!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti