keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Onni on...!

Mitä on onnellisuus?
Onnellisuutta on kauniit asiat, perhe, ihanat ystävät, rakkaat lemmikit, kesän lämmin tihkusade ja se että lapsuuden haaveet toteutuvat. 
Varmasti jokaisen heppatytön haave on saada oma hevonen omaan talliin omaan kotipihaan. Minun osalta tämä haave toteutuu tänä kesänä!
Saan oman hevoseni omaan talliin, omaan kotipihaan.
Otamme siihen Nipsulle myös kaverin. Ei, en osta toista hevosta, vielä ainakaan..

Laidun tulee taustalla näkyvälle pellolle ja hiekoituskatoksesta tulee pihattorakennus.
Nipsun kaveriksi tulee ystäväni hevonen Veikko. Tämän saman kaverin kanssa, kun oltiin noin 13 vuotiaita siivottiin meidän vanhaa navettaa ja haaveiltiin omista hevosista, jotka sitten laitettaisiin asumaan sinne... ja nyt noin 10 vuotta myöhemmin saadaan ne omat hevoset, ei ihan vielä siihen navettaan, mutta lähellä ollaan. 
Onni on oma hevonen, kotona!


Tämä ja viime viikko on mennyt kyllä niin nopeasti, suunnitellessa ja käytännön asioita valmistellessa. Iskä oli käynyt ostamassa aidan rakennus tarvikkeet ja toi mulle pinkit portin kahvat (neonpinkit! Love it!)

v.2010

Ilmoitettiin Nipsun vuokraajan kanssa, Nipsu estekisoihin. Eli kisapostausta tiedossa!
Itse en vielä pääse kisailemaan kun en ole liittynyt seuraan, mutta Nelli on hoitanut kisakuskin virkaa varsin mallikkaasti. Muun muassa 2. sija 60cm 0-0 tuloksella viime syksyltä.
Alku viikko ja viimeviikonloppu on siis mennyt mukavasti kisoihin treenatessa. 



Pihatöitä unohtamatta, aloitin kukkapenkin kääntämistä mutta sitten tuli vesisateet, joten se jäi hieman kesken... Bongasin myös kevään ensimmäiset sitruunaperhoset. 


Viime syksynä maalaamani terassi sai myös hieman kaunistusta kun ostin sinne vanhan talon henkeen sopivat punaiset ja valkoiset pelargonit ikkunoille. 
Virkatut beiget pussakat ja pinkki tyynynpäällinen on pentikistä. 
Tuossa rottinki tuolissa on ihana kesäaamuisin juoda aamukahvi ja katsella kun aurinko nousee.



Virkatut korit bongasin tosiaan pentikistä, ne oli niin kauniin beigen väriset ja tuumasin että ne sopivat hienosti valkoiseen eteiseen toimittamaan kukkaruukkujen virkaa. 

Käärin pellukoiden ruukut elmukelmuun, jotta ei pääse tuo pussukka kastumaan. 


Tämän viikon kruunasi pääsykoekutsu Jyväskylään, Maaseutuelinkeinojen tutkinto-ohjelman pääsykokeisiin! Jos kaikki menee hyvin on mahdollista että valmistun vielä joku päivä Agrologiksi.

Joko uskallan olla onnellinen? Ei ehkä ihan vielä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti