sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, Uudet kujeet


Jaahas, piiitkän blogi hiljaisuuden jälkeen aloitan tän kirjottelun nyt ihan uudelleen ja nyt lupaan kirjoittaa ainakin sen kerran viikkoon. Onneksi tänä syksynä ei ole juurikaan mitään merkittävää tapahtunut, joten ette ole jäänyt mistään paitsi ;)

Marraskuulta, kun oli ensimmäiset pakkaset.

Myöhästyin yhtenä marraskuisena aamuna töistä kun oli niin upea ilma, että oli pakko jäädä ottamaan kuvia

Arki on lähinnä ollut sitä, että olen yrittänyt saada työn, tallin ja vapaa-ajan mahtumaan samaan vuorokauteen. Ja koska vapaa-aika on jäänyt aika vähäiselle niin tämän takia on myös blogi kärsinyt.

Lokakuulta kun käytiin pienen peltospurttailun jälkeen vielä kentällä tuuppaa.

no mutta nyt niihin kuulumisiin.
Uuden vuoden kunniaksi päätin viikonloppuna pitää patjan vaihtoviikot ja vaihdoin poikien turvepatjan. Neljä tuntia siihen meni, eikä meillä ole kuin kaksi hevosta! Mutta nyt pojilla on uudet patjat tuloillaan,

Nipsu on ollut nyt ilman etukenkiä joulukuun puolesta välistä asti, koska en ole saanut ketään lyömään kenkiä takaisin. Täytyy mun varmaan mennä jonnekin kouluun ja opetella sekin jalotaito itse ;) no mutta nyt vihdoin ja viimein sain kenkääjän joka tulee ensi viikolla ne kengät lyömään :) Ihanaa, pääsee taas kunnolla ratsastamaan!

 

Käytiin myös Lapissa joulukuun alussa, Levillä jos tarkkoja ollaan. Pääsin hiihtämään ensimmäistä kertaa tänä talvena. Siellä on joka vuosi yhtä ihanaa! Reissu oli todella onnistunut ja sain rentouduttua oikein kunnolla. Mutta eihän näissä maisemissa voi kun rentoutua. 







                             


Vappukin on kasvanut ihan valtavasti, se on nyt 7kk ja painaa 23kg :) kyllä siitä ihan sopivan kokoinen jötikkä tulee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti