tiistai 9. kesäkuuta 2015

Poika on tullut kotiin!

No niin! Monen mutkan jälkeen Nipsu on nyt päässyt kotiin. 
Hljaiseloni täällä blogin puolella johtuu siis siitä että olen rakentanut tarhaa, pihattoa, laidunta ja satulahuonetta/ruokakomeroa. Iso kiitos kuuluu isälleni joka on ollut enemmän kuin avuksi, tässä meidän "projektissa".

pikku katos/pihatto/suoja tai mikä ikinä. 

Nipsun väliaikainen kesäkaveri Aatu
Nipsu kotiutui maanantai iltana 9 aikoihin ja Aatu ilmestyi paikalle pari tuntia myöhemmin 11 aikoihin. Pojat sai siis illan ja yön tutustua toisiinsa ja kaikki meni paremmin kuin hyvin. Pojat oli heti kavereita ja jäivät tyytyväisinä syömään ruohoa. 


Aamulla päästin hepat laitumelle, saivat mennä päiväksi syömään vihreetä ja ihmettelemään uuden kodin uusia ääniä.  

kesäkaverit
 Lauantaina juhlittiin virallisesti mun tupareita ja muutenkin aikuisuuteen ja velkavankeuteen siirtymistä ja ihmeteltiin mitä kaikkea remonttia voin Omassa talossani tehdä. 

Taas ihana löyty ullakon kätköistä. Arabian maitokannu käy myös maljakosta. Sireeneistä tuli myös tupaan aivan ihana tuoksu. Kahvipöydän kruunu. 

Näistä raparpereista saan leipoa piirakan poikineen. Pihasta löytyy kaksi valtavaa raparperipensasta, joista riittää rapsuja koko suvulle!

Tällä kertaa raparpereista syntyi aivan huumaavan hyvä raparperi piirakka, Raparperikeikaus ohjeen löysin Taikakaulin blogista.



Myös taivaallisen hyvään lohipiirakkaan löysin ohjeen Taikakaulin blogista. 

Just for vanity
Talon omistaja osti ihan vaan turhamaisuuden vuoksi, skumppaa jossa oli kultahippuja seassa.
Muistaakseni oli Blue Nun kuohuviinia, puoli makeaa, todella hyvä. Oikein hyvä skoolaus viini.



Pykäsin kasaan myös täytekakun, yritin saada aikaan hienoa ruusupursotusta, mutta se ei mennyt ihan putkeen, mutta ihan ok, kun ajattelee että kokeilin tätä kuorrutusta ensimmäistä kertaa.
Täytteeksi laitoin valkosuklaa moussea ja lakkamoussea ja kakkupohja oli suklainen kakkupohja. 

Aiemmin viikolla kävin äipän kanssa ostamassa kesäkukkia pihaan ja tottakai mukaan tarttui pelargonioita, vanhantalon henkeen, tietenkin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti